Ilość składników w zależności od ilości bułek:
kajzerki
masło
tarty ser
wędzony boczek
pieczarki
czerwona papryka
kukurydza
pieprz
Kajzerki przecięłam, wydrążyłam i posmarowałam w środku masłem.
Wypełniłam nadzieniem:
pokroiłam w kostkę pieczarki, paprykę, boczek
wymieszałam z tartym serem, kukurydzą i przyprawiłam.
Posypałam na górę odrobiną tartego sera i zapiekłam, aż się rozpuścił.
kajzerki
masło
tarty ser
wędzony boczek
pieczarki
czerwona papryka
kukurydza
pieprz
Kajzerki przecięłam, wydrążyłam i posmarowałam w środku masłem.
Wypełniłam nadzieniem:
pokroiłam w kostkę pieczarki, paprykę, boczek
wymieszałam z tartym serem, kukurydzą i przyprawiłam.
Posypałam na górę odrobiną tartego sera i zapiekłam, aż się rozpuścił.
Dzięki :)
OdpowiedzUsuń